Pagina's

woensdag 13 november 2013

Revieuw: eyeliner Beauty Beats



Vandaag een revieuw van de eyeliner van Justin Bieber, de 3e revieuw al! Deze eyeliner heeft 2 kanten, dus ik denk dat hij voor veel mensen fijn zal zijn! 

Dit is wat de site over de eyeliner zegt: 
believe it: de zwarte eyeliner met aan de ene zijde een fijne en aan de andere zijde een brede tip heeft een fantastische langhoudende textuur. hiermee creƫer je in no-time geweldige eyeliner looks, waarvan Justin zeker onder de indruk zal zijn! verkrijgbaar in 01 the biggest fan.


Dit is de dunne punt, en hiermee kan je echt hele dunne lijntjes zetten. Niet zo dun als met een kwastje natuurlijk maar ik vind het een hele fijne stift. 


Dit is het effect op mijn ogen met de eyeliner. Ik heb hem hiervoor al eerder gebruikt (elke dag eigenlijk) en ik zie dat hij iets vager wordt. Na een paar dagen niet gebruiken werkt het al weer zwart. Toch vindt ik dit wel jammer. Doe ik iets verkeerd?


Dit is de andere kant van de stift een schuine, alsof je met een kwastje werkt. Toch heb ik hem anders gebruikt. Schuin namelijk, zodat ik er een mooie overlopende wing mee kon maken. 


Ik vind deze eyeliner zeker een aanrader om te proberen omdat ik het een hele fijne punt vind, alhoewel ik het wel jammer vind van het kleurverlies. 

x






2 opmerkingen:

  1. Jammer van het kleurverlies zeg. Je kan wel een mooie wing maken. En review is trouwens zonder u.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad! Ik heb een trucje gevonden om langer kleur te hebben, je moet hem op zijn kop in een bekertje of waar je je kwasten ook in doet zetten. Dan loopt de inkt naar de punt toe. O daar zal ik volgende keer dan aan denken! dat wist ik niet.

      Verwijderen